Βίλλες Ασπάλαθος, Αποκόρωνας - Χανιά.

Το γραφικό συγκρότημα "Aspalathos Villas" βρίσκεται στον οικισμό Φιλίππο, ο οποίος απέχει 3 χιλιόμετρα από το κοντινότερο μεγάλο χωριό, τις Βρύσσες στο Δυτικό Αποκόρωνα Χανίων.

Το "Aspalathos Villas" είναι ένα ιδανικό θέρετρο για σας που αναζητάτε ηρεμία, απόλυτη ησυχία και πολύ φύση σε συνδυασμό με την παραδοσιακή πολυτέλεια.

Οι Βίλες απέχουν 35 χλμ. από τα Χανιά, 30 χλμ. από το Ρέθυμνο, 40 χλμ. από το αεροδρόμιο Χανίων και 30 χλμ. από το λιμάνι της Σούδας και του Ρεθύμνου.

Σε απόσταση 10 χιλιομέτρων βρίσκεται η κοσμοπολίτικη Γεωργιούπολη, που έχει μια από τις μεγαλύτερες και μαγευτικότερες παραλίες της Δυτικής Κρήτης.


Το συγκρότημα "Aspalathos Villas" διαθέτει πλέον 4 πισίνες.

Ολες οι παραδοσιακές βίλες - οι βίλες "Εμμανουέλα" (μέγεθος πισίνας 58τ.μ) , " Μαρια" (μέγεθος πισίνας 53τ.μ), " Βαγγελιώ" (μέγεθος πισίνας 40τ.μ) καθώς επίσης από το καλοκαίρι του 2019 και η βιλα "Αργυρώ" διαθέτουν δική τους ιδιωτική πισίνα.

Οι πισίνες βρίσκονται πάνω στην πλαγιά του οικισμού Φιλίππο, με θέα την καταπράσινη κοιλάδα ενώ στον ορίζοντα διακρίνεται η μεγάλη και μαγευτική παραλία της Γεωργιούπολης.

Βρύσσες Αποκορώνου

Οι Βρύσσες φημίζονται για την ομορφιά τους και την φιλοξενία των κατοίκων τους. Πρόκειται για μια μικρή κωμόπολη στην οποία μπορείτε να βρείτε τράπεζα, φαρμακείο, ταχυδρομείο, internet cafe, ταβέρνες με εκλεκτούς μεζέδες, καταστήματα με ενθύμια, παραδοσιακά εδέσματα και κεντήματα όπως επίσης και γιατρό ούτως ώστε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα να είναι δυνατή η αποφυγή της ταλαιπωρίας της πόλης.
test

header #logo img { max-height: 82px !important;     margin-bottom: 5px; }