Βρύσσες

Το χωριό Βρύσες είναι γνωστό για την ομορφιά και τη φιλοξενία των κατοίκων του. Ένα μικρό χωριό, όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε μόλις 3 χιλιόμετρα από το συγκρότημα Aspalathos Villas. Οι Βρύσσες είναι το σταυροδρόμι του Αποκόρωνα καθώς το 75% των ταξιδιωτών στα Χανιά περνά από εκεί.


Οι Βρύσσες είναι ένα αντιπροσωπευτικό χωριό της Κρητικής υπαίθρου, ένα εξαιρετικό μέρος, καθώς έχει άφθονα τρεχούμενα νερά, πηγές, ρυάκια και μεγάλα δέντρα. Μπορείται να απολαύσετε την δροσιά που προσφέρουν τα πανύψηλα πλατάνια ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού . Η μαγευτική τοποθεσία όπου είναι χτισμένο το χωριό, το καθιστά ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Αποκόρωνα.


Το χωριό είναι επίσης γνωστό για τα εξαιρετικα γαλακτοκομικά προϊόντα του. Στις ταβέρνες μπορείτε να απολαύσετε το τοπικό κατσικίσιο τυρί και γιαούρτι, που είναι γνωστα σε όλο το νησί για την ιδιαίτερη γεύση τους. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το γνωστό παραδοσιακό πιάτο της δυτικής Κρήτης: Σφακιανές πίτες με τυρί και μέλι.


Στις Βρύσσες μπορείτε να βρείτε:

Παραδοσιακές Ταβέρνες             Καφετέριες                   Mini Market                                 Φούρνος

ATM                                           Τράπεζα                        Φαρμακείο                                  Γιατρός

Στάση ΚΤΕΛ                               Ελεύθερο Parking         Παραδοσιακά καταστήματα       Κρεοπωλείο

Ζαχαροπλαστείο                         Αστυνομικό Τμήμα          Βενζινάδικο                             Ταχυδρομείο


Φορτώνει...
Ουπς!
Τρέχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που δεν υποστηρίζουμε πλήρως. Κάντε αναβάθμιση σε αυτό για καλύτερη εμπειρία.
Ο δικτυακός τόπος μας λειτουργεί καλύτερα με το Google Chrome.
Πώς να αναβαθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης